Da! Imi doresc unul din cele 87 27 bucati disponibile din pachetul "Cresterea Chinchillelor Pentru Profit" la pretul de doar 56 RON (cu TVA)...

Stiu ca voi primi pachetul complet despre afacerile cu chinchilla care contine pe langa informatii foarte utile si sprijinul necesar pentru a dezvolta o afacere de succes

Stiu ca garantia pachetului "Cresterea Chinchillelor Pentru Profit" este de 90 de zile, si in tot acest timp mi se vor restituit banii in totalitate.


Completeaza formularul si vei beneficia de pachetul
"Cresterea Chinchillelor Pentru Profit"


Nume si Prenume:
Adresa:
Oras:
Judet:
Telefon:
E-Mail:
pretul pachetului "Cresterea Chinchillelor Pentru Profit" este de 56 RON
+ taxa de transport in valoare de 18 RON (TVA inclus)Vei intra in posesia coletului in aproximativ 1-3 zile lucratoare. Plate se faca in sistem ramburs, astfel plata o vei face doar in momentul in care vei intra in posesia pachetului "Cresterea Chinchillelor Pentru Profit".
GARANTIA AUTORULUI/DISCLAIMER: Acest ghid se doreste a fi indrumatorul tau pas cu pas catre dezvoltarea cu succes a unei ferme de chinchilla profitabile. Nu trebuie sa ai cunostinte in domeniu pentru a parcurge informatiile prezentate in ghidul "Cresterea Chinchillelor Pentru Profit". Insa nu iti putem garanta obtinerea anumitor rezultate sau reusita in afaceri, rezultatele sunt diferite de la o persoana la alta in functie de mai multi factori precum timpul acordat afacerii, cunostintele necesare dezvoltarii afacerii, zona geografica, targhetarea pietei de desfacere, furaje, etc.